FOLLOW Collective

FOLLOW Collective bijeenkomsten

De collective ochtenden zijn ochtenden waarbij we met alle communities van FOLLOW bij elkaar komen. Dit is een familie moment. Tijdens deze momenten willen we graag gezamenlijk worshippen, getuigenissen delen en verbinding als groter geheel van FOLLOW met elkaar zoeken. Dus nu is het niet alleen je eigen community maar het grotere geheel. Inspireer, deel, bemoedig en bid met elkaar. Ingrediënten die we graag hier in terug zien zijn: 

  • Korte boodschap/getuigenis ondersteunend aan visie van de periode,
  • hart delen onderling + aanvuren en gebed,
  • en maaltijd delen.

We willen graag af van de visie dat één persoon iets deelt en de rest vooral luistert. We geloven dat iedereen iets van God ontvangen heeft dat gedeeld mag worden. Uiteraard zal het leiderschap van FOLLOW de cultuur bewaken en begeleiden. Kinderen zouden net zo veel aandacht mogen ontvangen als de volwassenen tijdens de collective ochtenden. Ook voor hen is dit een familie moment. Dus FEEST!

Dit feest mag met momenten samen met de volwassenen zijn en daarmee dus een beetje laagdrempeliger en kan soms ook tegelijkertijd parallel apart zijn. 

Tijdens de collective ochtenden willen we ook graag open staan voor mensen die FOLLOW nog niet kennen. Mensen die naar RIVERLAND komen en mogelijk aangetrokken worden door de cultuur, sfeer, geest, gezelligheid. Belangrijk vinden wij dat we allemaal ons geroepen voelen om open te staan voor anderen. Maak contact. Ontmoet een onbekende. Zie wat God voor die ander heeft en bemoedig de ander. Deel onze onderlinge liefde met elkaar en wees daarmee tot zegen van de ander. 

Heb je zelf behoefte aan gebed? Ja helemaal mooi! Als je kwetsbaar opstelt naar anderen kunnen die anderen ook voor jou bidden. Durf hulp aan elkaar te vragen en geef ruimte voor de ander om daarmee te groeien in gebed. Weet dat God door iedereen heen werkt (jong en oud, lang of kort onderweg met Jezus). 

Wat breng jij mee naar deze familie tijd? We geloven dat er voor iedereen genoeg is te ontvangen en tegelijkertijd geloven we ook dat juist wanneer mensen hun leven/gaven/talenten/ondersteuning aanbieden we nog meer tot gezamenlijke bloei komen. In het geven zul je ontvangen. Met het ontvangen zul je mogen delen. Wanneer wij delen kan God door ons heen werken en krijgt God nog meer ruimte om zichtbaar te worden.

Collective bijeenkomsten worden gehouden in de Theaterzaal van RIVERLAND:

  • op iedere 1e zondag van de maand 's avonds om 20:00 uur
  • op iedere 3e zondag van de maand 's morgens om 10:30 uur