Nieuws

City Shapers Nijmegen en omstreken

City Shapers Nijmegen en omstreken...

Eerste bijeenkomst op nieuwe locatie!

Op 17 juli hadden we een Collective Summer Edition op onze nieuwe locatie bij RIVERLAND!

School voor Ekklesia

Hier meer over de School voor Ekklesia die het komende jaar in onze regio Nijmegen-Arnhem gehouden gaat worden. De School gaat verzorgd worden door Piet van Walsem, Petra van de Weetering en Salvo D'Agata en wordt gehouden van 2 maart a.s. t/m februari 2023. Negen woensdagavonden en 2 zaterdagen.

Overzicht FOLLOW activiteiten

FOLLOW organiseert regelmatig samenkomsten, zowel aan huis als 2x per maand gezamenlijk.

Berea Nijmegen => FOLLOW

Sinds ongeveer 1,5 jaar zien we dat er een nieuw seizoen aanbreekt, een nieuwe tijd. Hoe kan de kerk relevant zijn in deze wereld van chaos en polarisatie? Effectiever worden in haar oorspronkelijke opdracht? Ook als Berea Nijmegen weten we ons door de Geest aangespoord om terug te gaan naar de oorsprong van de kerk en de Opdracht van Jezus Christus: “Ga en maak discipelen”! 

ik ben - wie denk je wel/niet dat je bent?

Bestel de nieuwe boeken van Piet van Walsem en ondersteun het werk in Afghanistan!

The Chosen

Aanrader: THE CHOSEN, het leven van Jezus door de ogen van zijn volgelingen. Een faith-based serie over het leven van Jezus door de ogen van zijn volgelingen. Er is geprobeerd dicht bij de Bijbelse verhalen te blijven, maar ook de personages achtergronden en karakter te geven. Een serie met creativiteit, een lach en een traan.
Naar het archief