Nieuws

MOVE Nijmegen 2023
Move@Nijmegen is al vele jaren in Nijmegen actief en de meeste van Follow zullen de organisatie wel kennen. Het doel van MOVE is om het Koninkrijk van God te bouwen in de verschillende wijken in Nijmegen door middel van het bouwen van communities in de verschillende wijken. Sport, spel, creativiteit, buurt-bbqs en nog veel meer zijn middelen om die relaties te bouwen. Ook deze zomer is er weer een MOVE-zomerweek en wel van 14 t/m 18 augustus.
EVERYONE23
EVERYONE2023 24 juni 2023 13:00 - 21:30 Olympisch Stadion Amsterdam. Een historisch evenement rondom de Grote Opdracht in het Olympisch stadion. Deze dag is niet compleet zonder jou. Word bemoedigd in de hoop die we hebben in Jezus. Reserveer snel!
Ekklesia - de kerk komt thuis
Ekklesia, de kerk komt thuis. In dit nieuwe boek van Piet van Walsem lees je handige tips om je community/Ekklesia te starten of te versterken.
Overzicht FOLLOW activiteiten
FOLLOW organiseert regelmatig samenkomsten, zowel aan huis als 2x per maand gezamenlijk.
Berea Nijmegen => FOLLOW
Sinds ongeveer 1,5 jaar zien we dat er een nieuw seizoen aanbreekt, een nieuwe tijd. Hoe kan de kerk relevant zijn in deze wereld van chaos en polarisatie? Effectiever worden in haar oorspronkelijke opdracht? Ook als Berea Nijmegen weten we ons door de Geest aangespoord om terug te gaan naar de oorsprong van de kerk en de Opdracht van Jezus Christus: “Ga en maak discipelen”! 
ik ben - wie denk je wel/niet dat je bent?
Bestel de nieuwe boeken van Piet van Walsem en ondersteun het werk in Afghanistan!
The Chosen
Aanrader: THE CHOSEN, het leven van Jezus door de ogen van zijn volgelingen. Een faith-based serie over het leven van Jezus door de ogen van zijn volgelingen. Er is geprobeerd dicht bij de Bijbelse verhalen te blijven, maar ook de personages achtergronden en karakter te geven. Een serie met creativiteit, een lach en een traan.
Naar het archief