FOLLOW aanmelden

Leuk dat je je wilt aanmelden voor de FOLLOW beweging in Nijmegen en omstreken. In de FOLLOW beweging draait alles om het volgen van Jezus in communities en discipelschap. Andere activiteiten vinden daaromheen plaats. We willen graag nog even wat informatie van je weten, voordat we je aanmelding definitief kunnen maken.

We willen terug naar “de huizen van…” en daarom is het belangrijk deze “huizen of communities” te gaan onderscheiden. Zo’n “community” bestaat uit een aantal mensen die op een natuurlijke wijze hun levens delen, elkaar ontmoeten, en willen leren Jezus te volgen. Daarin gaan de gastheer/vrouw voor; zij zijn voorbeelden van discipelschap en dragen dat voorbeeld over. De komende maanden zullen er op meerdere plaatsen dergelijke communities van start gaan. Wil je hieronder aangeven of je deel wilt uitmaken van zo'n plaatselijke community? 

Misschien heb je het ook op je hart om zelf, of samen met een partner, zo'n community te starten in en rond je eigen huis. De School voor Ekklesia die in maart start gaat je helpen verder vorm te geven aan je community en hierin verder te ontwikkelen. Wil je ook hieronder aangeven of je zo'n community zou willen beginnen? 

Lees voor meer informatie de nieuwsbrief over de metamorfose van Berea Nijmegen naar FOLLOW.