MOVE Nijmegen 2023

Move@Nijmegen is al vele jaren in Nijmegen actief en de meeste van Follow zullen de organisatie wel kennen. Het doel van MOVE is om het Koninkrijk van God te bouwen in de verschillende wijken in Nijmegen door middel van het bouwen van communities in de verschillende wijken. Sport, spel, creativiteit, buurt-bbqs en nog veel meer zijn middelen om die relaties te bouwen. Ook deze zomer is er weer een MOVE-zomerweek en wel van 14 t/m 18 augustus.

Dit bericht is geplaatst op 24-05-2023
We hopen dat we met een grote groep christenen in Nijmegen van verschillende kerken impact kunnen maken en Jezus kunnen brengen. Je kan op een aantal manieren betrokken zijn of investeren in onze organisatie:
  1. Word teamlid van 1 van de 3 wijkteams en doe mee aan de outreach deze zomer > zie flyer in bijlage.
  2. Bid mee > je kan je opgeven voor de gebedsappgroepen per wijk of/en de algemene gebedsmail MOVE door te mailen naar nijmegen.move@gmail.com 
  3. Help praktisch mee -> er zijn in elke wijk verschillende mensen nodig die willen dienen met allerlei taken zoals opbouw, catering, logistiek, maaltijden voor het team, buurt-BBQ op 18 aug ed > Lijkt je dat wat mail ons dan.
  4. Zaai financieel -> als vrijwilligersorganisatie krijgen we wel wat subsidie van de gemeente Nijmegen maar we hebben de gemeente van Christus ook hard nodig om alle financien binnen te krijgen om alles in de zomer te kunnen organiseren. De conferentie en zomerweek in 3 wijken samen kost ruim 15.000 euro. Wil jij een bijdrage geven dan kan dat naar onderstaand rekeningnummer:

Bank: NL37RABO0308992016
t.n.v. Stichting Move@Nijmegen

De data van MOVE voor de komende maanden:

  • 17 juni: MOVE Deeper: worship avond voor christelijk Nijmegen, Riverland, De Biezen 19:30u aanvang. Open voor iedereen, samen bidden voor de stad
  • 9-12 aug: MOVE conferentie: mooie tijd met elkaar in oud klooster, diensten, seminars, sporten, teambuilding, God zoeken, kampvuur, bidden voor de stad en veel meer
  • 13 aug: startdiensten: in de 3 wijken (in Hatert in de Jozua kerk, in Noord in De Schakel met Light the Fire en in Heseveld in de Boskapel)
  • 14-18 aug: Spel en sportweek: In Hatert op Cruijff Court aan Couwenbergstraat, in Noord in het park aan de Annabellastraat en in Heseveld in dorpspark Hees tegenover het zwembad.

Kom gerust een dag langs of help mee! 

Voor meer informatie mail naar nijmegen.move@gmail.com of bel/app Randy Karssemakers (0626774275). Of bekijk de flyer...

We gaan er samen een geweldige zomer van maken en Gods liefde uitdelen.

Gods zegen! Randy Karssemakers, namens het MOVE-team